fredag 11 juli 2014

Då var fredagen slut,,,

Och helgen har som nästan också tagit slut...min ledigvecka har du INTE långt kvar tills den är slut... Dagarna rusar, sover förstås länge på mornarna...sovmorgon är det bästa som finns!

Igår var tanken strand och bad, men det blev att ta det lugnt på hemmaplan. Promenad i värmen till Hertsö Miljögård, kollade in lammen som vuxit till sej, grisarna som bökade, lösa hönor, kaniner i bur och provsmakade deras go´fika. Caizy hund vägrade endast en gång, höll henne i skuggan och gav vatten...utanför Ica satte vi fast henne i "tjock"skugga...där hann hon svalka av sej så inte ens tungan var ute sista biten hem!
 Efter den grillade middagen kom Susanne och hämtade mej och Smilla, man måste hinna med Hamnfestivalen också. Ett glas vi på Lövskatan och sedan promenad till centrum. En härlig, lagom kväll. Vi åkte karusell, hörde musik och fick en öl. Hemfärd med kvart över elva bussen, nöjda med kvällen.
Få en humla på bild är inte lätt

Bökande gris

Bagglamm



Lammys





Så här trött blir Caizy av sol och värme...nyss druckit vatten dessutom

Och tänk att den fina sommaren fortsätter(önskar sämre från onsdag till veckan...) Idag åkte vi in till stan på Hamnfestivalen med Fredrik och Noah som vi inte sett på ett tag, blev någon karusell, radiobilar och lotteri. Kall Slush fick ordna lite hjärnfrys för svalkans skull. Efter snabbt besök på Festivalen styrdes bilarna mot Hägnan och Medeltidsdagarna där, det måste alltid besökas då det arrangeras. Kollade in lite gyckelspel, hantverket som säljs, sagoteatern och fika på Fägnan. Sedan ett svalkande besök i Storsand med dopp i älven! Handling och Max på Stoorheden...seeedan hemmåt, en trevlig eftermiddag som resulterade i trötta och nöjda Roslinare, den yngsta i sällskap av den äldre... Nu slöas det, äts chips och bara är.
I väntan på grabbarna satt vi i Södra Hamn



Smilla åker Star Dancer...hon vill i de största men...

Noah och Smilla i Radiobilarna, jag stod på sidan då...

Gycklare


Noah testar en ringbrynja som väger x-antal kilo...

Sagoteater

Chokladbiskvi till fika på Fägnan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar