söndag 22 maj 2022

Ledigt är väldigt skönt❤️

Söndag och härligt väder! Dagen måste tillbringas utomhus 🌞 planen är att följa på en flockpromenad vid Kvarnträsket eller en promenad runt Gültzaudden. 

Helgen har varit en super bra helg, lite sent födelsedagsfirande. Äldsta dottern med sambo kom i fredags från Jokkmokk. Då tog vi först en Bubbellunch på Ego som ligger i Savoy. Trevlig tanke och god mat, bara inte riktigt varm. Men kaffe och god efterrätt vägde upp allt! En vända på stan utan shopping då ingen av oss var på shopping humör, en sväng till Storheden och köpte några måsten. Hem och tog det lugnt, ordnades sovplats till gästerna, soffhäng tills det var dags åka in till stan igen för middag. Bord bokat på Karl-August, nyöppnad restaurang, alltid trevligt testa då. Då var även yngsta med pojkvän med, vi åt pepparstek och schnitzel, pommes till, cola till de yngsta och öl och vin till oss äldre. Jag åt schnitzel, en rejäl köttbit med smaksatt smör, behövdes inte många pommes för att bli mätt, köttet räckte gott och väl. Jag och de yngre tog varsin efterrätt på detta, tarte med rabarber för mig, de äldre tog varsin efterrättsdrink. Så nöjda hela gänget, proppmätta och välmående. Vi tänkte ta en sista öl på Bishop innan hemgång men där var det fullt så blev buss hem istället, satt länge uppe och pratade, så trevlig dag!

På lördag var det dags för dotter och sambo att åka norrut, först besök på Storheden. Jag och Bolt följde med och tog bussen hem då vi var klara.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar