torsdag 14 april 2022

Skärtorsdag...

 Kveldsvakt och tredje arbetspasset av 8, sedan fem dagvakt på det. Fira påsk blir inte så mycket av, men görs knappt på hemmaplan heller, lite gottis och god mat förstås.

Dagarna går framåt i sakta mak, längtar hem. Igår fyllde vår hund ett år så han blir äldre, knappt större, men en tre kilos är rätt lagomt efter att ha haft en tung amstaff 😁 alla i familjen kan hantera honom 👍

Strålande väder igår och idag, runt åtta plusgrader och blir varmare inom de närmaste dagarna. Igår slutade jag 15:00 och gick hem, sex-sju km blir det, men har inte bråttom till något eller någon. Min "sambo" har haft tre veckors ferie men är nu hemma igen, så har varit tre lyxiga veckor utan att behöva ta så mycket hänsyn till någon annan. Hon hade påskpyntat och bjöd på jordgubbar då jag kom hem ❤ så jordgubbar med grädde i kvällssolen på balkongen. Har köpt oss påsktulpaner som pryder bordet och påskris och lite annat pynt som Elvyra har tagit fram. Riktigt mysigt ändå och vi kommer  bra överens, lite missförstånd då vi pratar men funkar ändå!

Hemma fortsätter ungarna att med att vara oense om precis ALLT! Vem har stökat till vad, vem ska ta ansvar för det eller det, de skyller på varandra. Sitta i mitten och försöka styra upp är inte enkelt då man inte har bättre koll, så i efterhand har jag förstått att det var lite för tidigt att dra iväg och att vara borta flera månader i taget är inte något som främjar hemlivet oavsett om det rullar in pengar. Är jätte sugen på att fortsätta, men behöver bättre villkor isf, som 14 dagars jobb och sju dagar hemma, max tre veckor borta och isf tio dagar hemma. Man blir rätt kluven och vet inte riktigt om det blir värt det. Får en bra sommarbonus iaf som ska ner i skuldhålen, då kommer månadsutgifterna att sjunka, en bra start på att bli skuldfri känns ändå bra. Har kostat mycket att ta sig iväg så om inkomsten även täcker upp det vet jag ännu inte, kan bli plus minus noll i slutet förutom sommaren bonus, bryta kontraktet gör man ju inte. 

Varje dag på jobbet tror jag ska bli en bra dag(de blir det till slut) Igår så fanns ingen ström i bilen jag tog och skulle vara tidigt hos en brukare, ingen bil ledig heller, men det löste sig till slut. Hade glömt en nyckel efter pausen men som tur var så bor de rätt nära sonen. Klar i tid!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar