tisdag 27 november 2012

Dag etthundrafemtiotvå...

...och jag har åkt på första blåsningen via annons på nätet!!! Kollade mitt konto på morgonen och hittade en jätte märklig summa som var dragen och en konstig mottagare:
themegametafit.c    -594,49
 OJ vilka funderingar, fattade inte alls vad det kunde vara. Frågade barnen om de kanske hade råkat blippa på något som kunde ha blivit draget, är för oss mycket pengar so bara slurpat iväg i tomma intet. Började googla runt och kom snart på vad det är... I min tränings iver och kommande julfest så vill man ha snabbt resultat, på Fb dök en annons om ett "bantningmedel" upp, Kenza Trim i kombination med Kenza Pure, man kunde beställa fjorton dagars test för endast 40 svenska kronor. Jag som aldrig någonsin haft tanken på sådant tyckte det lät som en suverän idé att sätta fart på kroppe, ångrar det nu kan jag säga. Tog mer än två veckor för tabletterna att dyka upp och i samma veva har de dragit ytterligare pengar direkt från kontot! Nu 594:49, jag hade tydligen bundit upp mig för en prenumeration, har då jag googlat läst att man måste ringa och säga ifrån sig prenumerationen inom 14 dagar efter att man beställt provdagarna. Kan som inte alls påminna mig om att jag läste något om att man band upp sig? Var ingen information med i kuverten som de kom i heller. Så passa er för http://yourkenzatrim.com/ beställ absolut inga testtabletter om du inte är beredd att betala närmare 600:- i månaden för det. Jag hittade ett kontakt nummer för Sverige 010-19 92 564 fick vänta en pytte stund och sedan prata med en engelsktalande kvinna, hoppas nu att det är avbeställt som hon påstod, ville ha tillbaka det redan dragna men hon påstod att produkten redan var skickad? Blir galen om ännu mera pengar åker och kommer aldrig mer att testa något!

Utöver detta så har vi avslutat projektarbetet idag och skickat in det, vad som är missat eller glömt får vi kanske reda på eller så är allt ok! Hoppas, hoppas... Efter det hade vi en lite assistent träff då vår gemensamma "kund" har lämnat jordelivet, kaffe och prat. Jätte trevlig ses men inte roligt att en människa gått bort. Fick lift tillbaka till Willys så jag kunde dra en liten handling. Nu har vi ätit kycklingpytt och snart är det dags att byta om och ta buss till Inpuls.

19 kommentarer:

  1. Hej Erica, trist läsa att det var ett skumt företag som hade de där tabletterna....jag såg nåt om att man band upp sig för ett abonnemang som var DYRT om man beställde, så jag lät bli. Mycket pengar...äter bra o tränar regelbundet, så jag behöver väl eg inte de där tabletterna, men blev ändå nyfiken...
    Vänliga hälsningar,
    Tinna af Halland
    :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker med det också, träna äta vettigt, ingen direkt övervikt...japp, nyfikenheten tog överhand, men läste inte tillräckligt långt...eller nått :/

      Radera
  2. Testade du tabletterna då? Funkade dom?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske testade en vecka, men runnit ut i sanden. Ingen funktion på den tiden,bara burkar fulla med kapslar i ett skåp.

      Radera
  3. Usch o fy
    Jag gick också på tabletterna men ser inte att dem har dragit några pengar ännu mer än 40:-
    Jag försökte ringa det svenska nr men det fanns ingen som hade det nr... Så nu mejlade jag till USA hoppas att det funkade :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spärra kortet fungerar iaf! Så jag hoppas du klarade dej utan dragningar utöver.

      Radera
  4. Hej har också beställt produkterna och fått kontakt me dom direkt via både telefon och mejl, har fått mejl me bekräftad avslut av abbonemanget o dom har dratt bara 40 kr på mitt konto inget mer än det. Men har inte börjat ta tabletterna än dock. funkar dom? o står inget om hur många man ska ta osv. Men för säkerhets skull har jag bytt bank kort så det inte försvinner pengar så som alla säger, så får väkl se vad som händer. Är mer nyfiken på om dom funkar eller ej.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo effekten är det man är intresserad av, men vet tyvärr inte då de bara ligger i ett skåp nu.

      Radera
  5. Hej!
    Jag har också beställt prudoktern men har inte inte provat dem eftersom jag vet inte hur dem funkar?! Kan nån hjälpa mig med att säga upp mig för jag ringde på detta nummer 0101992564 men det va ingen svar?! Jag skulle va jätte tacksamm om någon kunde säga hur tabletterna funkar?!
    TACK!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej jag ringde ett av dessa nr 46-101992564

      46-770791826 och fick svar inom 1 minut sen mejlade jag för säkerhets skull support@myaccountsupport.net och fick svar inom 1 dygn o bekräftat avslut. Vet ej hur produkterna funkar då jag inte kunnat använda dom än då jag har andra just nu. Sen vågar jag knappt vet ju ej ens bra beskrivning på hu5r man ska ta dom men tror supporten kan svara på den fråga. PS: glöm inte ange din beställningsnummer på båda produkterna när du avslutar och namn o adress sådom vet vem som avsagt abbonemanget då man ingen kundnummer fick. Lycka till

      Radera
    2. Hjälpte uppsägning med bekräftning? Gjorde inte det för min del, samtal och mejl, spärrade kortet efter andra dragningen, tabletter skickade javisst, men bara för en månad..fast man har som tappat intresset för de nu...

      Radera
    3. Hmm ja enligt bekräftning men för säkerhets skull bytte jag kort om det inte skulle stämma :)

      Radera
    4. Hej joo jag har nu börjat använda dom och använt nu i 5 dagar, dom första 2-3 dagarna hade jag mysko biverkningar som hyper,hjärtklappning,ångest,oro,sömnbesvär o jobbiga mardrömmar. Nu har allt jämnat ut sig men va beredd på det kan bli riktigt jobbigt om man inte e van (har upplevt samma symptom med zyphedrine jag har) sedan tänk på att d innehåller koffein så drick inte för mycke vanligt kaffe i samband me dom det fick jag kaffeöverdos av hahahha så man mådde skit o darra osv men det går över. Sen är det ju att det mesta har biverkningar i början o kroppen ska vänja sig.Jag tänker fortsätta o ta resten o se om det ger nån resultat alls. Gör som jag ta 1 tablett kenza trim första 2 dagarna och 1 kenza pure innan sängående (så kroppen kan vänja sig) sedan 1 kenza trim 2 ggr dagligen i samband me måltid och 1-2 kenza pure på kvällen innnan sängen. Glöm inte dricka minst 2L vätska om dan.Hoppas det går bra för dig o lycka till :) uppdaterar om hur dom funkar sen.

      Radera
  6. Jag är inte mycket för sådana tabletter utan det var något som kändes som ett "kap" har ätit någon dag, men det står nu orört. Tanken var att få energi, läste det i reklamen...men vet inte om det funkar på något sätt. Spärra kortet var iaf ett effektivt sät att stoppa dragningar, klantigt man inte gjorde det efter första dragningen :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur många tar man om dan o hur ofta?

      Radera
    2. Står instruktioner på burkarna...engelska

      Radera
  7. Har också gått på detta. Har sett 2 konstiga dragningar på mitt konto, men förstod först inte var det var. Men ny när jag läser detta så förstår jag ju. Spärrade mitt kort för en vecka sen. Och har nu mejlat till supporten. 1300:- åt skogen! Så arg man blir.

    SvaraRadera
  8. Jag gick också på att beställa Kenza Pure, prov för 40 kr lät bra.Innan jag hann reagera hade pengarna för en full betalning för nästa "leverans" dragits. Som tack till din information i bloggen har jag avbeställt. Ska även få pengarna tillbaka för den andra leveransen, utan att skicka tillbaka produkten.Hoppas att det är ur världen nu.

    SvaraRadera
  9. Jag gick också på detta! Spärra kortet var min räddning! Tyvärr alldeles för sent! De hade dragit över 3000:- Julklappspengar åt skogen! Ser här på eran sida att en kund skall få pengarna tillbaka! Skulle vilja veta hur!

    SvaraRadera