lördag 21 juli 2012

Sammanfattning...

...dagen som varit, hämtade dotter och kompis på busstationen. Gjorde minstingen klar för avresa med hennes extra familj de ska till en stuga!
Redo med flytväst och solbrillor 



 När lilltjejen tagit sig iväg på sitt äventyr så blev det mot stan, strosat med nästa dotter, kollat lite, men inte handlat mer än grönsaker till middagens sallad! Då vi bokat biobiljetter till tjugo över sex så hade vi kort om tid på oss då vi väl var tebax på Hertsön. Med samarbete så fixades middagen snabbt, grönsallad, vitlöksbröd(en aning välgräddade), lövbiff och ett glas rött, gott, gott var det!
Buss tebax och film, vi såg "Abraham Lincoln - Vampire Hunter" i 3D, tycker den var klart sevärd om man gillar den typen av filmer, så klart. Lite fart o fläkt, lagom läskigt och blodigt, man kan ju få lite funderingar med... Då filmen slutade just då en buss gick hem så missade vi den, men vad gör det då man kan sitta och surra o kolla på folk och dricka en öl.
Men nu e man äntligen hemma, placerad på en tillfällig sovplats i tv-rummet, tv:n e på och blir väl kolla där eller iofs se klart filmen på datorn först "We Need To Talk About Kevin" också en sevärd film, smått obehaglig, märklig och läskig. På tv:n ser jag just nu Kunskapskanalen, handlar om Turkiet som jag för alltid kommer att ha en viss kärlek till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar