onsdag 8 augusti 2012

Dag tjugotvå...

...i bloggen, inte lätt hålla uppdateringar då man är borta och har fullt upp! Vad har vi då gjort? Igår blev det promenad till stan mötte upp med Åsa och Emia och Klas för ett fika. Hyrde film "Tintin" och köpte gottis. Smilla hade bestämt Linssoppa till middag så det fixades och åts med nybakat bröd.

Familjen Roslin(Kielatis) tog efter middagen en sväng till Njutånger för kaffe hos Jonas och Åsa. Vi hann också nosa lite på Emia och klia fina katter. Tebax i Hudik, film och gottis, alla var trötta och hängde överallt i stora soffan.
Emia var inte så glad, men det var Smilla som orkar bära henne!
 Idag blev det "sovmorgon" efter frukost tog jag och Love en strosar sväng med Tia och fick njuta av solen en stund.
Vilket promenad proffs!
Efter en gröttallrik och rester så packade vi ihop oss i två bilar och körde till Hudiks nya Skatepark för att kolla in och testa åka, Love med BobyCar, Smilla på inlines och Noah med sin skateboard.Varmt som attans blev det där i solen.
 

Anja hade packat ned fika så det avnjöt vi vid hamnen där en liten liten "strand" finns, stenar plockades, kastades och studerades. Saft och pizzabullar landade fint i tomma magar.

Var tvungna köra och handla innan vi skulle hem, men det var kanske lite tur, maten var nästan klar då vi var tebax eftersom Henke hunnit hem för oss. Nadia och Nikie tog sig en stads sväng igen medans vi andra var på utflykt, Nadia fick köpa ny höstjacka till Smilla som vi hittade på Åhlens, på rea!!! Ett gäng har kört till Njutånger för att sova där, här har varit lugnt med lite tv-tittande, endast en OS-kollare uppe nu. För mej blir kanske en filmsnutt eller så tar jag o blundar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar