onsdag 22 augusti 2012

Det händer...

...att det öser ner lite regn då och då idag. Dyng blöt just nu då vi glömde kolla vädret innan vi gick till bilen. Tur det är rätt så varmt och ett rätt så härligt regn.Har hittat nästan alla svar till de frågor vi har tills imorgon, borde väl ansträngt mej en aning till, men efter att ha letat och vridit och vänt på böcker o nätet så är det bara att konstatera att jag inte hittar eller får till det. Nå genomgång så långt det hinns imorgon och bättre koll på läget.

Tvättar på i tvättstugan, ruttet med en tvättmaskin som går sönder efter ett och ett halvt år, skulle köpt något man visste vad det var kanske...inte en konstig maskin, Hotpoint-Ariston, fast gillar den... Ingen garanti kvar, felanmälan gjord, håll tummarna på att det går på reklamation!!! Går lagningen på mer än 2000 så skiter jag i det...eller det är max vad ekonomin pallar. Strax ner och ta upp det torra och få med det som ska hängas här hemma på tork. Ska sedan ha lite soffhäng minsann.

Cyklade till KillerQueen och Jannice för en klippning eller till snyggning av frisyren... Och där var en bäbismage! Så då försvinner ens frissa i december någon gång, taskigt gjort kan man ju tycka, men bäbisar är ju alltid en glädje källa! Har hämtat ett jätte paket från H&M, barnen har fått beställa sig lite nytt nu inför skola och höst...mamsen fick inget, men det tar man då man hittar något på stan. Har ju faktiskt försett mej en del under året med fleece, ull, dunväst, kängor och blötnäbbar(röda) och lite annat, känner mej nöjd och fryser sällan.
Längtar tills jag kan ta dessa i bruk, har planer på skoband i svart med lite rött

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar