fredag 17 augusti 2012

Vi tog en...

...behovs handling på Willys igår. Behövdes verkligen fyllas på efter en tids usel ekonomi, nu blev ju inte allt köpt, men det viktigaste...och även oviktigt... Smilla har längre tid undvikit kött, inte allt men vissa sorter. Hon har sagt att hon är vegetarian med intag av lite kött då. Hos syrran i Hudik har hon fått prova på vegetarisk kost och har tuggat på... Lovade henne då vi kommit hem att hon ska få vegmat hemma också, igår kunde vi börja köpa in sådant. Dagens burgare gick det så där med, men kan ju tänkas att hon blev "mätt" som hon sa efter två tuggor. Nå vi fortsätter så länge hon känner för det, hon har sagt till i skolans matsal att hon är vegetarian och har under två dagar fått veg!

Vi har nu vatt tillbaka till stan för att köpa den ryggsäck Smilla valt till skolväska. Var runt i de flesta sport/friluftsbutiker och provade en massa olika. Man vill ju de ska vara lätta att hantera, sitta bra och vara omtyckta. Hon fick ta den hon gillade mest då den uppfyllde de viktigaste kraven som jag hade, det som lockade Smilla var ett regnskydd och ett förstoringsglas. Sedan att den var 200 kr billigare än  den jag hade köpt och 150 kr rabatt, gjorde inte saken sämre!

Nu är minsting förd till sin extra familj och jag och sonen och Tia ska snart trampa iväg med honom, blir en lagom cykeltur för Tia att springa i värmen. Nikie blir hemma, vid 22 snåret så ska jag hämta Robert på tåget från Kiruna, tråkigt då det blir långa gånger mellan att man ses och det tråkigaste är nog restiden mellan Kiruna och Luleå.
Smillas nya varianter
Smilla ansvarade för chipsens frakt...
Lördagens middag då Robert är
Smillas nya skolrygga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar