fredag 12 oktober 2012

Dag åttiofyra...

...blev det då. I onsdags fick jag samtal från sjuåringens skola, Smilla hade ramlat från klätterställningen på skolgården och gjort illa sin arm. Läraren sa att det nog var lika bra köra till akuten på sjukhuset direkt. Så då stack vi iväg, jag och Nikie, på utryckning mot skolan. Smilla var redo att åka direkt, tänkte det skulle gå fort på akuten då det var på dagen bara mitt i veckan, men händer ju lika mycket den tiden som vilken annan tid som helst. Röntgen och stödgips, övernattning på barnavdelningen och operation torsdag morgon, de fick sätta ihop benet igen. Lite har nu et jätte gips som hon tycker är jätte tungt. Två nätter på sjukhuset, stenhård säng och en gnällig dotter, är slut i ryggen och huvudet då hon hamnat i ett gnäll istället för att prata. Hoppas det går till sig snabbt, ska inte ta värktabletter trots att hon har ont, de smakar illa. På Sus fick hon suppar i rumpan, men det vill hon inte heller ha. Blir skönt få åka till skolan förhoppningsvis på måndag...
Armen innan stödgips
I säng på avdelning 44 sal 10 med flodhästhuvudet
Sover gott

Storasyster på besök
Äntligen på väg hem!
Väl hemma så välkomnades man av förödelsen på hemmaplan, fast den var inte så hemsk so jag hade förväntat mig. Två syskon har varit hemma själv och de har klarat det rätt så skapligt, sedan att de inte ser saker som ramlar ner på golvet och att de aldrig plockar upp det får man väl se förbi... Jag och Nikie har bestäm oss för att komma igång att träna, då mina gamla träningsskor dels stinker och är slitna av diverse användning så beställde jag nya skor, några jag länge kollat in och varit nyfiken på. Så äntligen har jag ett par Fivefingers att träna i! Var krångligt att få på de innan jag förstod var alla tårna var men väl på så känns de jätte sköna.

3 kommentarer:

  1. Ååå är de inte läskigt att springa i dem där?

    SvaraRadera
  2. De är sköna på foten och ska använda de inne på gym och löpband, tror det blir prima!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja dem säger att de är en mindre konst att använda den där skorna.. Haha.. Dem jag vet har använt dem ute i skogen.. Hihi..

      Radera