fredag 7 september 2012

Äntligen snart dags...

...att krypa under täcket. Ska titta på en film med Smilla sedan och tugga lite chili ringar och dricka vatten, det e vårat fredagsmys denna fredag och lätt saltade chips, inte illa i fattigdom, vi plockade ihop panten så pengarna räckte. Sedan kan man väl alltid prioritera på annat sätt, men det gör vi inte...eller är nog mest mamman i hushållet som är dålig på sådant. Men ser till att det går ihop i slutänden...

Vi i skolgruppen tog en sväng om det redan byggda projektet vi räknar på, aha, det är så det ska se ut som färdigt...nu kanske man lättare kan sätta sig in i det...kanske... Har också delat på allt så vi kan kolla en del var och förhoppningsvis få ihop det till ett helt bygge.

Natten gick väl så där...två ungar en katt och en hund i 120cm bred säng, man vaknar några gånger då, men man har ju inte hjärta att skicka iväg någon...fast det gjorde jag ju nästan natten före denna...Ena dottern gastade och var arg flera gånger i sömnen, så till slut sa jag att hon får gå till egen säng eller sluta, då valde hon sin säng...så skickade kanske inte direkt, men ville sova lite bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar