söndag 16 september 2012

Dag sextio...

...ja den är redan slut, sitter på sängkanten och tänker lägga mig. Gårdagen fick vi besök av Roberts syrror och systerdotter, kaffe och gott att äta till. Bestämde innan de for att vi kör ut till Svappis och hälsar på till kvällen. Jag, Robert och Tia körde till Luossa och kollade utsikten då det var klart. Körde också till baksidan och kollade något gammalt dagbrott där, det var fyllt med klart vatten och ser djupt ut.



 







Jag hade fantasier om en fin fredag kväll i Kiruna med en varm och härlig kvällssol, den solen uteblev så en gatlykta fick tjänstgöra som belysning, taget från Roberts balkong.

Efter en god lördag middag med pepparbiff och potatisgratäng så hoppade vi in i Forden och körde till Svappavaara och de som redan var på plats där. Blev en väldigt trevlig kväll med mat(igen), kräftor, paj sallad och annat små plock, vin och prat och skratt. Vi sov över där då båda drack alkoholhaltigt, hunden Fanny hade lite jobbigt med Tia och skällde sig hes, men hela huset var tyst efter läggdags. På morgonen tog vi en gemensam morgonpromenad med hundarna och körde sedan tillbaka till Kiruna.Tågresa till Boden, där byte till buss...Luleå och cykling hem!!! Hemma är det bästa! Alltid roligt att åka bort, men komma hem och få njuta i sitt egna, barnen kommer hem, Lizzy e kelen...underbart!
Fanny och Tia på promenad
Bror och syster



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar